Gemarkeerde wandelroutes

Je vind hier een overzicht van diverse gemarkeerde routes die de gemeente Borger-Odoorn doorkruizen of die geheel in de gemeente liggen. Mocht je nog een gemarkeerde route in ons gebied kennen die hier ontbreekt, laat het ons dan weten via info@bestemmingborgerodoorn.nl.

Deze gemarkeerde routes zijn heel divers, van dorpsommetjes tot wandelingen door bosgebied of over de heide. Liefhebbers van cultuurhistorie kunnen hun hart ophalen bij een van de dorpen zoals Valthe, waar hunebedden, grafheuvels, een onderduikerhol, een station en zelfs een heuse schans te vinden zijn! Natuurlijk starten er ook tal van wandelingen pal naast het grootste hunebed van Nederland en kun je ook de rust en ruimte ontdekken van het veenkoloniale deel van deze omgeving.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de inhoud van deze pagina. Meer weten? Neem dan even contact op het TIP in Borger via 0599-638729 of via info@bestemmingborgerodoorn.nl.


Zwerfsteenpad

Startpunt Tourist Info Point, Borger
Lengte 13 km (kort 5, lang 8)


Meer weten?

Voor leuke tips, wandelkaarten, fietsroutes en andere informatie kun je terecht bij het Tourist Info Point in Borger. De enthousiaste vrijwilligers helpen je graag op weg in deze mooie omgeving.

Tourist Info Point Borger

Openingstijden

Mei-oktober: maandag t/m zaterdag van 10.00–17.00 uur.
November-april: maandag t/m zaterdag van 10.00–16.00 uur.

Gesloten op zondagen, 1e en 2e kerstdag, Pasen, Koningsdag, Pinksteren en oud en nieuw.

Hier vind je ons
Hoofdstraat 25
9531 AB Borger

Webshop
shop.bestemmingborgerodoorn.nl

Plan je route
Bel ons op 0599-638729

Cittaslow-gemeente

De gemeente Borger-Odoorn draagt al 12 jaar met trots het predicaat Cittaslow. Dit is een internationale erkenning voor kleinere gemeenten waar het fijn leven is, waar gastvrijheid de norm is en waar we tijd voor elkaar hebben.

Het motto van Cittaslow is Festina lente, wat letterlijk betekent: haast je langzaam. Dat doen we door op een menselijk tempo te genieten van alles in de gemeente. De gemeente werkt samen met haar inwoners en ondernemers aan een krachtige sociale gemeenschap met aandacht en respect voor elkaar.

Ga naar de inhoud