Oek de Hunebedbouwer

Startpunt
Hunebedcentrum, Borger

Lengte
2,8 km

Kosten
Gratis

Kleur markering
Pimpelpaars

Honden
Niet toegestaan

Korte omschrijving
Bij het startpunt is ook het bij de route behorende rugtasje te koop. Meer info is te vinden op de website van St. Het Drentse Landschap, volg de link hieronder.

Langer wandelen?
Deze route start op een plek waar meer routes starten, als u meerder achter elkaar loopt, dan loopt u meer kilometers, maar wel via een gemarkeerde route.

Meer informatie

Meer weten?

Voor leuke tips, wandelkaarten, fietsroutes en andere informatie kun je terecht bij het Tourist Info Point in Borger. De enthousiaste vrijwilligers helpen je graag op weg in deze mooie omgeving.

Tourist Info Point Borger

Openingstijden

Mei-oktober: maandag t/m zaterdag van 10.00–17.00 uur.
November-april: maandag t/m zaterdag van 10.00–16.00 uur.

Gesloten op zondagen, 1e en 2e kerstdag, Pasen, Koningsdag, Pinksteren en oud en nieuw.

Hier vind je ons
Hoofdstraat 25
9531 AB Borger

Webshop
shop.bestemmingborgerodoorn.nl

Plan je route
Bel ons op 0599-638729

Cittaslow-gemeente

De gemeente Borger-Odoorn draagt al 12 jaar met trots het predicaat Cittaslow. Dit is een internationale erkenning voor kleinere gemeenten waar het fijn leven is, waar gastvrijheid de norm is en waar we tijd voor elkaar hebben.

Het motto van Cittaslow is Festina lente, wat letterlijk betekent: haast je langzaam. Dat doen we door op een menselijk tempo te genieten van alles in de gemeente. De gemeente werkt samen met haar inwoners en ondernemers aan een krachtige sociale gemeenschap met aandacht en respect voor elkaar.

Ga naar de inhoud