Over ons

St. Bestemming Borger-Odoorn

Stichting Bestemming Borger-Odoorn werkt samen met de gemeente Borger-Odoorn aan het optimaliseren van het recreatieve en toeristische werkvlak. Belangrijke speerpunten hierbij zijn:

  • Bevorderen van het toeristisch klimaat passende bij de huidige wensen van de toeristische ondernemers alsmede de toeristen.
  • Samenwerking bevorderen tussen de ondernemers en partners op de Hondsrug, en binnen de provincie Drenthe, om een gezamenlijke uitstraling naar buiten te creëren.

Net als iedere andere organisatie werkt ook SBBO vanuit een missie en visie. Deze liggen ten grondslag aan alle initiatieven, investeringen, keuzes en werkzaamheden die de Stichting uitvoert. Iedereen die aan de stichting verbonden is (bestuur, medewerkers en vrijwilligers) kennen deze waarden en zullen daar vanuit handelen.


Voor ondernemers

Stichting Bestemming Borger-Odoorn is er voor de toerist, de ondernemers en de inwoners. Zo kan iedereen op pad om de geschiedenis van natuur en cultuur van de Hondsrug en de veenkoloniën te ontdekken. Samen bouwen we aan een keisterke recreatie- en toerismesector. Wij kennen onze rol als spin in het web en met deze partnerpakketten weet u wat u van ons mag verwachten. Wij staan voor u als ondernemers klaar en samen zorgen we ervoor dat Borger-Odoorn nog beter op de kaart komt te staan.


Vacatures

Stichting Bestemming Borger-Odoorn (SBBO) coördineert en verstrekt informatie rondom Recreatieve en Toeristische activiteiten binnen de gemeente Borger-Odoorn. TIP (Tourist Info Point) Borger is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het gebied Borger-Odoorn, man of vrouw en van jong tot oud, die hart hebben voor de regio en die er met passie over kunnen vertellen. Natuurlijk voorzien we jou van alle informatie om nog meer te weten te komen over dit stuk van de Hondsrug en bezoek je samen met het team regelmatig bedrijven om lokale kennis op te doen.

Ga naar de inhoud