Streekproducten in Borger-Odoorn

In het najaar kunnen wij weer genieten van onze favoriete herfstgerechten met verse en lokale ingrediënten, zoals pompoen en appel. Met de nieuwe streekproductenfolder Aanstreekelijk Borger-Odoorn kunt u zelf op pad om de meest smakelijke streekproducten in onze gemeente te ontdekken!

In de omgeving van Borger-Odoorn zijn veel streekproducten te vinden waar wij als Cittaslow gemeente trots op kunnen zijn. De nieuwe folder biedt een mooi overzicht van deze locaties. Hierbij kunt u denken aan een ambachtelijke kaasmakerij, een boerderijwinkel met Drentse streekproducten en een automaat langs de weg met dagverse vlees- en zuivelproducten. Elk seizoen kent zo haar eigen streekproducten.

Gratis bij TIP Borger

De streekproductenfolder is gratis verkrijgbaar bij de aanbieders van de streekproducten en het Tourist Info Point (TIP) aan de Hoofdstraat in Borger.

Het TIP is geopend op maandag t/m zaterdag van 10.00-16.00 uur. Via de website www.bestemmingborgerodoorn.nl kunt u meer informatie vinden over de deelnemende locaties in de folder.

Streekproducten route

De streekproductenfolder is een initiatief van de gemeente Borger-Odoorn en het TIP in Borger. Voor het komende jaar zijn er plannen om de folder uit te breiden met een nieuwe fiets- en wandelroute. Zo kunt u heerlijk genieten van het landschap en de streekproducten die daaruit voortkomen.

Ga naar de inhoud