Doortrappen in Borger-Odoorn

In Borger-Odoorn zijn deze zomer twee routes gelanceerd in het kader van Doortrappen. De twee routes van beide ongeveer 37 km brengen de fietser door het Veenkoloniale gedeelte van de gemeente en een van de routes leidt ook over de Hondsrug. De routes zijn met behulp van de Provincie Drenthe ontwikkeld, in samenwerking met de vrijwilligers van onder andere het Tourist Info Point (TIP) in Borger.

Doortrappen in Drenthe

Het doel van Doortrappen Drenthe is om iedereen zo lang mogelijk en zo veilig mogelijk te kunnen laten fietsen. Want fietsen is heerlijk! Door te fietsen, blijf je langer gezond, zelfstandig en in contact met andere mensen. Doortrappen Drenthe bestaat uit verschillende fietsactiviteiten bij jou in de buurt waar je gratis aan mee kunt doen.

De routes zijn afwisselend en goed te doen qua lengte. Daarnaast staat er op de kaarten ook aangegeven waar we horecagelegenheden kunnen vinden, dit maakt de tocht extra plezierig!

Henk, inwoner Borger en fervent fietser (65 jaar)

Routes afhalen?

De routes zijn gratis af te halen bij het TIP in Borger, welke geopend is van maandag t/m vrijdag van 10.00–16.00 uur.

Advies bij het maken van eigen routes?

Voor advies over het in elkaar zetten van eigen routes kun je ook terecht bij het TIP in Borger. De vrijwilligers en coördinator helpen je graag op weg.

TIP Borger
Hoofdstraat 25
9531 AB Borger

0599–638729
info@bestemmingborgerodoorn.nl

Ga naar de inhoud