Golfpark Exloo

De golfbaan van Golfpark Exloo ligt in een mooi stukje Drenthe, tussen het natuurgebied de Zoersche Landen en de Hondsrug. Onze 18-holes-baan bestaat uit de Zuid-lus met A-status en de Noord-lus met C-status, is gevarieerd in opzet en technisch aantrekkelijk voor ieder spelniveau. Uniek aan het concept van Golfpark Exloo is dat ook golfers zonder GVB/handicap 54 er kunnen spelen op de 9 holes Noord-lus. Enige ervaring met golf is wel vereist. Nog geen enkele golfervaring maar toch een aantal holes spelen of een sportief uitje organiseren ter gelegenheid van iets feestelijks? Kies dan voor onze golfclinic.

Slide 1

Golfpark Exloo ligt in een mooi stukje Drenthe, tussen het natuurgebied de Zoersche Landen en de Hondsrug. De parkachtige 18 holes baan met mooie vergezichten is gevarieerd in opzet en technisch aantrekkelijk voor golfers van elk spelniveau.

Slide 2

Uniek aan Golfpark Exloo is dat ook golfers zonder GVB/handicap 54 er kunnen spelen op de 9 holes Noord-lus.

Golft u nog niet en wilt u kennismaken met de golfsport of organiseert u een groepsuitje? Kies dan voor een van onze golfclinics.

Slide 3

Kiest u voor een van onze golfclinics?

Onder leiding van een instructeur oefent u dan op de Driving Range en Putting Green en ervaart u hoe het is om enkele holes te spelen.

Slide 3

Uiteraard zijn ook niet-golfers welkom in ons restaurant De Zoersche Hof voor een drankje en een hapje op het zonovergoten terras. Ons credo is niet voor niets: “Golfpark Exloo, waar Golf en Gezelligheid samenkomen!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Openingstijden Clubhuis/Restaurant:
Vrijdag t/m dinsdag: 09.00-17.30 uur
Woensdag en donderdag: 09.00-20.00 uur

Hier vind je ons:
Valtherweg 27b
Ingang Zoersedijk
7875 TA Exloo

Slide 1
Hondsrugarrangement

Dagelijks kunt u genieten van ons complete Hondsrugarrangement. Dit arrangement bestaat uit Greenfee, ontvangst met koffie of thee en een lekkernij, lunch naar keuze van de arrangementskaart, borrelplankje met diverse borrelhapjes …

Slide 2
Onze arrangementen

Wilt u eens geheel verzorgd genieten van onze (op maat gemaakte) golf- en restaurantarrangementen? Wij bieden diverse zeer aantrekkelijke arrangementen voor een scherpe prijs.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Ga naar de inhoud